Tort Nucă

Tort Nucă

Tortul de nucă și migdale era considerat un desert de tradiție în Banat pentru famiile instărite, datorită ingredientului principal, nuca.Are un blat de nucă şi migdale ce este însiropat cu sirop de arţar, peste care se adaugă o cremă pufoasă de mascarpone şi smântână dulce, învăluit într-un strat de nucă şi migdale caramelizate.Torturile până la 1,5 kg sunt doar pătrate.

11.0 lei550.0 lei

*Există o marjă de gramaj de +/- 5-10% din gramajul estimat al tortului.

Ingrediente: Zahăr tos, mascarpone, ouă proaspete de găină, apă potabilă, miez de nucă măcinat, migdale crude măcinate, făină albă de grâu, lapte pasteurizat 3%, pesmet, miez de nucă caramelizat.

Alergeni: mascarpone, ouă proaspete de găină, miez de nucă, migdale, făină albă de grâu, lapte pasteurizat.

9.5 lei475.0 lei

10.5 lei420.0 lei

11.0 lei440.0 lei

Cofetăria Naomi Ardealului

Cofetăria Naomi Ardealului

Cofetăria Naomi Moșnița Nouă

Cofetăria Naomi Buziaș​

Cofetăria Naomi Traian

Cofetăria Naomi Ardealului