Povestea Noastră

Povestea Noastră

Rețeaua de cofetării Naomi a pornit dintr-o afacere de familie, locul de unde, acum 15 ani, a înflorit pasiunea pentru patiserie și dulciuri, precum și dorința de a implica comunitatea în povestea noastră. Am crescut odată cu clienții noștri, păstrând această pasiune intactă de-a lungul anilor, dezvoltându-ne procesele și tehnologiile din laboratoarele proprii în mod constant, și mai ales, încercând să captăm cerințele fiecărui client în deserturile pe care le creăm.

 

Prima locație Naomi a fost cea care ne-a inspirat să ducem această poveste la următorul nivel, astfel încât astăzi, ne bucurăm să fim mai aproape de oameni, prin intermediul celor 4 Cofetării Naomi din Timișoara și din împrejurimi.

Am pornit la drum in 2005

Atunci am deschis prima patiserie Naomi din Timișoara. Dorința de a le oferi mai mult clienților, ne-a ajutat să creștem această pasiune și să o transformăm într-un lanț de 4 cofetării cu laboratoare proprii, în care să fim aproape de comunitatea care ne inspiră să evoluăm și să ne reinventăm prin fiecare nou desert creat.

 

Toate Cofetăriile Naomi au propria semnătură, dar principiul după care ne ghidăm este același – de a oferi savoare momentelor memorabile.

Suntem aici să te inspirăm

Punem preț pe savoare, pe textură și pe aspectul fiecărui desert pe care îl creăm. Povestea ta merită să fie memorabilă.

Urmărește-ne pe Instagram.