Nuntă, botez, aniversare, onomastică, evenimente corporate - orice pregătești în perioada următoare, noi suntem aici cu cele mai gustoase, delicate și rafinate deserturi, pregătite doar din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate.

Alege și tu deserturi fermecătoare!

Lasă-ne datele tale de contact și câteva detalii despre eveniment, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu detalii și oferte personalizate pentru evenimentul tău!

Comenzi Evenimente
0733 912 266
Piața Verde
0747 144 977
Calea Aradului, nr. 85A
Piața Traian
0741 177 825
Str. Ștefan cel Mare, nr. 7
Gara de Nord
0743 148 177
Bd. Dragalina, nr. 42
Moșnița
0726 280 889
Str. Principală, nr. 44
Buziaș
0735 844 192
Str. Principală, nr. 39
CONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE „COFETARIA LA NAOMI” SRL

Societatea COFETARIA LA NAOMI SRL, cu sediul in Jud. Timis, MOSNITA NOUA, 248 A, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J35/331/11.02.2013, Cod Unic de Inregistrare RO 31209610, cunoaste si respecta importanta datelor personale iar prin prezentul document declara ca a luat toate masurile necesare pentru ca acestea sa fie protejate, tratate cu deplina confidentialitate si prelucrate intr-o maniera securizata. Pentru scopurile de mai sus, va rugam sa gasiti in continuare toate informatiile legate de prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (clienti, potentiali clienti) in cadrul prezentului consimtamant privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform dispozitiilor europene pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, COFETARIA LA NAOMI SRL – in calitate de operator - administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, in contextul furnizarii serviciilor COFETARIA LA NAOMI SRL.

Semnarea prezentului Consimtamant reprezinta acordul Dumneavoastra cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal aplicabila la nivelul societatii noastre.

I. CE DATE PERSONALE COLECTAM?

Nume ……………………………………………………………………………………………….
Prenume ……………………………………………………………………………………………
Adresă e-mail ………………………………………………………………………………………
Număr de telefon …………………………………………………………………………………..
Data evenimentului ………………………………………………………………………………
Locaţia evenimentului ……………………………………………………………………………
Numărul de persoane invitate ……………………………………………………………………

II. SCOPUL COLECTARII SI PRELUCRARII DATELOR PERSONALE

Datele personale colectate de la Dumneavoastra vor fi folosite pentru realizarea urmatoarelor activitati:
Activitatea comerciala de vanzare de servicii specifice activității de patiserie a societății noastre, cuprinzand realizarea, administrarea si dezvoltarea acestora, pentru evenimentele clienților.
Activitatea de reclama, marketing si publicitate, promovare a serviciilor COFETARIA LA NAOMI SRL, evenimente organizate de societatea noastră, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative).
Activitatea post-vanzare, servicii de relatii cu clientii, informarea clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website).
In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

III. DURATA PRELUCRARII

In vederea realizarii activitatii de furnizare si administrare a serviciilor din obiectul de activitate al societății COFETARIA LA NAOMI SRL, aceasta va prelucra datele personale colectate de la Dumneavoastra pe toata perioada de desfasurare a activitatii, pana in momentul in care va veti manifesta dreptul de opozitie. Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare in scopul furnizarii serviciilor, datele personale vor fi prelucrate in scop de marketing/ promovare/ transmitere de newsletter (daca v-ati manifestat acordul pentru acestea) sau vor fi arhivate (in cazul in care exista dispozitii legale care sa impuna aceasta) sau vor fi distruse.

IV. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

1. de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra, conform legii;
2. de acces la datele Dumneavoastra;
3. de interventie asupra datelor cu caracter personal;
4. de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
5. de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare. Retragerea consimtamantului nu va produce efecte asupra asupra legalitatii prelucrarilor efectuate anterior.
6. de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre COFETARIA LA NAOMI SRL, prin trimiterea unui e-mail la adresa info@cofetarialanaomi.ro.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SUNT DE ACORD Nume/Prenume (in clar) ...................................
NU SUNT DE ACORD Nume/Prenume (in clar) ……………………………..

Puteti sa va opuneti oricand si fara justificare, prelucrarii datelor Dumneavoastra in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre COFETARIA LA NAOMI SRL (ne puteti scrie pe adresa: [Jud. Timis, MOSNITA NOUA, 248 A] sau de e-mail [info@cofetarialanaomi.ro], a unei solicitari scrise, datate si semnate. In acest caz, solicitarea Dumneavoastra va fi inaintata catre departamentul specializat al societății noastre; este posibil sa primiti un mesaj prin care se confirma ca optiunea dumneavoastra a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.

ACTIVITATI DE MARKETING DIRECT / PROMOVARE / PRIMIRE NEWSLETTER

SUNT DE ACORD Nume/Prenume (in clar) ...................................
NU SUNT DE ACORD Nume/Prenume (in clar) ……………………………..

Data………